Öka, öka, öka: det måste vara på liv och död

öka

Flera gånger har detta hänt. Jag känner mig stukad av en dålig förmiddag framför datorn, orden jag har fått ur mig är trista och jag undrar vad jag håller på med. På eftermiddagen åker jag till mitt gym (och undrar snart vad jag gör där för det känns väldigt jobbigt), jag trampar på crosstrainern, hänger med huvudet, lyssnar förstrött till musiken. Så kommer låten av Maskinen:

”Det måste vara på liv och död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt.”

Mina ben får liv, ett eget liv, de börjar trampa som om den här kroppen som är jag var förföljd. Mina andetag raspar, svetten svider i ögonen, jag svävar, fan vad livet är underbart.

”Liv död, liv död – måste vara på liv och död! Heeeey ooh, liv död, liv död – måste vara på liv och död!”

 Det var det som var felet. Jag hade inte skrivit på riktigt.

Detta inlägg publicerades i mitt skrivande och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Öka, öka, öka: det måste vara på liv och död

  1. Pia skriver:

    Jag kan också få textslingor i huvudet när jag sportar. För min del handlar det om att springa. Helt plötsligt kan det bli en refräng. Kanske inte perfekt från början men skriver jag ner den snabbt när jag kommer hem kan jag fila till den lite!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s