Det är här det händer

bestseller

Jag är nöjd: I dag får jag en dvd på posten som ska ge mig den sista informationsbiten till manuset. Den tjocka faktaboken är läst och i går intervjuade jag en trevlig person som var mycket generös med sina upplevelser.

All research är klar och nu är resten upp till mig. Råkade jag tänka när jag kom fram till denna skylt. Hur ska jag tolka den? Som ett förebud: Lång näsa på dig, du är ändå obehörig. Eller som en liten, liten vink om att det kan gå vägen?

Detta inlägg publicerades i mitt skrivande. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Det är här det händer

 1. Pia skriver:

  Det kan gå vägen och det kommer att gå vägen!

  Gilla

 2. Anna Hansson skriver:

  Ta det som ett tecken! 🙂

  Gilla

 3. Joacim Eriksson skriver:

  Ser nyfiket fram mot att få ta del av din berättelse! 😀

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s