Mot livets stora äventyr

2xRisberg

Anna Risberg har skrivit Familjen Is i kris och Mot livets stora äventyr. Jag beställde dem härom veckan, signerade av författaren och nu också inslagna i väntan på att två prinsessor i bekantskapskretsen ska grattas. Jag har tjuvläst lite, de verkar både spännande och roliga.

En sak som slår mig är att jag numera upptäcker dem överallt – dessa människor som kan uttrycka sig inom flera konstarter. Jag är mäkta imponerad av dem, och jag gläds för att de tar vara på sina talanger och liksom har fattat livets stora äventyr.

Jag visste att Anna Risberg också var musikpedagog, musikterapeut och körledare. Det har jag läst mig till på hennes hemsida. Men vet ni vad, hon har inte bara skrivit böckerna. Hon har illustrerat dem också. Och komponerat det mesta av musiken på en medföljande cd.

Respekt!

Men nu måste jag fortsätta med mitt skriveri. Det går bättre nu igen. Kanske tar jag och försöker färglägga min nya mindmap också 🙂

Detta inlägg publicerades i bra läsning och märktes . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Mot livets stora äventyr

 1. Pia skriver:

  Skulle vara idealet om man både kunde skriva och teckna, själv klarar jag en streckgubbe på sin höjd…

  Gilla

  • Eva Karlsson skriver:

   Jag tror att de flesta av oss slutade att rita och därmed utvecklas någon gång när vi fortfarande var barn. Men du Pia kan ju så mycket annat. Teater, dans, skriva långt, skriva kort…

   Gilla

 2. Anna/notonmusik skriver:

  Eva, nu blir jag alldeles generad, (varför blir det så!?!) men jätteglad, självklart. Vad fint du skriver om mina böcker, hoppas att prinsessorna blir nöjda också 🙂 Kram/Anna

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s