”Leaving Time” kan bli din nästa läsning

Picoult

Fru E på Fru E:s böcker berättade att hon och herr E hade lyssnat på författaren Jodi Picoult i Atlanda. Picoult har skrivit tjugotvå romaner och den senaste heter Leaving Time, som just nu ligger etta på New York Times bestseller-lista.

Föreläsningen var uppskattad. På frågan om vad man ska tänka på när man vill bli författare, skriver Fru E att Jodi Picoult svarade ”att visst kan man läsa skrivarhandböcker, men det är viktigt att man hittar sin egen berättarstil och det gör man bara genom att skriva, skriva, skriva!”

Eftersom de fick två signerade böcker med sig hem lottar nu Fru E ut en av dem här. Genom att berätta om din hittills bästa läsupplevelse 2014 på hennes blogg är du med i tävlingen, som avslutas kl. 18 torsdagen den 6 november.

Detta inlägg publicerades i bra läsning och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s