Sena höstnyheter

stenar

Man kan inte se det men nu i november jobbar jag stenhårt med bloggen. Resultatet kommer att bli fantastiskt – om inte byggstenarna rasar. Återkommer nästa vecka i ämnet.

Till dess några kloka ord från författaren Bodil Malmsten, ur boken Så gör jag: konsten att skriva.

 • ”Det är inte inspirationen som skriver boken. Boken skriver du.”
 •  ”Var ärlig mot personerna i boken.”
 •  ”Gör som du vill men gör det bra.”
 •  ”Låt inte din personlighet skymma personerna.”
 •  ”Glöm inte: Gör det på riktigt eller gör det inte alls.”
Detta inlägg publicerades i okategoriserat. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Sena höstnyheter

 1. Anna/notonmusic skriver:

  Å vad spännande Eva! Kan knappt bärga mig!!!

  Gilla

 2. Skriviver skriver:

  Jag har just hittat din blogg men gillar den skarpt (lade just till bland favoriterna)! Har tänkt ägna lite tid under julledigheterna åt att förnya min blogg (alltså, jag ska ägna min sambos julledighet åt att han ska hjälpa mig med bloggen, eftersom jag dels är teknikidiot och inte kan klura ut ens den enklaste teknikgrej själv, och dels är föräldraledig, så jag är ju inte mer ledig i jul än annars…), så det ska bli intressant att se vad som händer här. Hoppas på inspiration!

  Och det där med ”låt inte din personlighet skymma personerna”. Det är intressant. Jag tror att jag ofta kommer lite i vägen för dem. Men jag jobbar på det.

  /Linda

  Gilla

  • Eva Karlsson skriver:

   Kul att du har hittat till mig. Välkommen! Jag noterar din bloggadress och ska kolla den i morgon till morgonkaffet. Tycker också att det där citatet är intressant. Man får jobba på att inte skymma sina karaktärer med sitt eget tyckande och varande.

   Gilla

 3. Susanne Olars skriver:

  Vilken liten kittlare du skickar ut här, ska bli spännande att se vad du hittar på! Jag hakar på, vad det än är! 😀

  Gilla

 4. Pia Widlund skriver:

  Bodil Malmsten är inte stendum… Lycka till med bloggen, jag tittar ju in här med jämna mellanrum!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s