Vinterns outfit: drag av fårskalle

fårskalle

 

 

 

 

 

Inför min övervintring framför datorn här i köket har jag burit in ved och införskaffat varm tröja och stolsdyna. Blir det riktigt kallt kan jag komplettera med dunväst och torgvantar… Det känns som om det kommer att bli riktigt bra (och varmt) det här.

Ha en riktigt härlig måndag! Återkommer i morgon.

Detta inlägg publicerades i okategoriserat. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Vinterns outfit: drag av fårskalle

 1. Susanne Olars skriver:

  Det första jag gör varje gång jag kommer hem, är att jag tar av ytterkläder och strumpor. Vem vill ha ett lager bomullsstrumpa mellan huden och fårlurvet i tofflorna? Inte jag! Heja fårskinnets lugnande och värmande egenskaper! 😀

  Gilla

 2. Pia Widlund skriver:

  Torgvantar är alltid rätt! Och en hund vid fötterna

  Gilla

 3. Anna/notonmusic skriver:

  Skaffade såna stolssitsar i sommarhuset! Varmt och skönt 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s