Vi har ett resultat

Andetag-Stina-NilssonFörfattaren Stina Nilsson Bassell, som jag intervjuade här och som ville fira sitt medlemskap i Sveriges Författarförbund genom att lotta ut sin bok Andetag, har nu valt följande bidrag.

”När jag läser vill jag sitta mjukt. Eller ligga bekvämt. Något gott att äta eller dricka får gärna finnas inom räckhåll, trots att jag oftast glömmer det om boken är bra. Fast viktigast är tiden. De gånger jag inte strax måste sova/kliva upp/passa fåniga tider, utan möjligheten finns att bara försvinna in i texten utan en vardag som knackar på axeln. Då är läsningen magisk!”

Och vinnaren är …  Susanne Olars! Grattis Susanne.  Ett signerat Andetag kommer på posten.

Detta inlägg publicerades i okategoriserat. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vi har ett resultat

  1. Susanne Olars skriver:

    Iiiiihhhhhh! TACK Stina, TACK Eva, det här var magisk läsning må jag säga! Jag blir jätteglad, och önskar er båda värdens soligaste vårvecka! 🙂 Jag sätter mig vid brevlådan och väntar, det här är en bok som just nu hamnade på plats ett på min läslista! 😀 TACK!

    Gillad av 2 personer

  2. Pingback: Jag har vunnit! | Susanne Olars om vandring, skrivande och andra ruskigt viktiga saker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s