Fridas bokrelease

Frida1

I går kväll hade Frida Andersson Johansson sin jättetrevliga releasefest för Dränkt. Vi var många som hade kommit till vintagebutiken Beyond Retro vid Zinkensdamm och kön dränktslingrade sig lång runt klädställningar och skohyllor för att slutligen nå målet: att gratulera Frida och få BOKEN signerad.

Jag hade trevligt i kön. Drack bubbel och pratade med Åke, som syns här på bilden tillsammans med Frida. Han och Frida har gått samma skrivkurs. Så snart är det kanske hans tur att debutera. 🙂

Så här fint skrev Frida i mitt ex av Dränkt.

Frida2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag tittade mig omkring på alla som hade kommit. Var hon där borta en författare vars böcker jag läst? Var de där två kanske bloggare jag följer? Tyvärr saknar jag röntgenblicken som Arnold Schwarzeneggers rollfigur i Terminator 2 har så det fick bli rena spekulationer.Katarina

Men jag kände igen författaren Katarina Persson från hennes blogg som jag följde ända tills hon slutade för någon månad sedan. Varför slutade du, undrade jag. Den var ju så bra! Vi hade ett jätteintressant samtal.

Sedan åkte jag hem med Dränkt! Tack Frida för en trevlig kväll!

Detta inlägg publicerades i författarkvällar och liknande och märktes , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Fridas bokrelease

 1. Pia Widlund skriver:

  Jisses va kul med lite party. Det har jag saknat på sista tiden!!!

  Gilla

 2. Manuskt skriver:

  Tack själv! Så roligt att få se dig på riktigt 🙂

  Gilla

 3. Nejmen! Jag missade dig! Och Katarina, vars blogg även jag läste tills hon slutade blogga. Nackdelen med att aldrig ha träffat folk i verkligheten är att det är så svårt att känna igen dem när man träffas i verkligheten… Men uppenbarligen var vi på nästan exakt samma ställe, för du lyckades fånga mig på bild. Jag är hon till höger på ditt kort av Katarina. Så kan det gå. 🙂
  Hoppas att vi ses en annan gång istället!

  Gilla

  • Eva Karlsson skriver:

   Vad märkligt att du fastnade på min bild. Vi var ju inte precis ensamma där 🙂 Vi får hoppas på många fler bokreleaser framöver så att chansen finns att vi träffas.

   Gilla

 4. Skriviver skriver:

  Åh, vad tråkigt att vi missade dig! Jag funderade på om du kunde tänkas vara där, men två personer som inte vet hur den andra ser ut har ju som sagt väldigt svårt att hitta varandra i en folkmassa – särskilt när de inte vet säkert om den andra är där. Jag syns inte på bilden (tack och lov), men står förmodligen precis bredvid Liv till vänster 🙂

  (läste också Katarinas blogg och saknar den verkligen, det var ett av få ställen där jag kände att det alltid pågick en diskussion – önskar att hon skulle ta upp den igen…)

  Hoppas verkligen vi ses en annan gång! Om inte när det blir dags för någon av oss att ha en egen releasefest 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s