Första steget till min hisspresentation

Kanske var det alla skrivarhjärnor i lokalen som hade gynnsam inverkan på mina tankar. Eller så var det pinsamheten när jag trasslade in mig i förklaringar om vad mina romaner handlar om – jag börjar bli väldigt trött på att inte veta själv.

Hur som helst bestämde jag mig på hemvägen från Fridas release: Manus 1 är ett relationsdrama. Punkt. Slut. Manus 2 är en utvecklingsroman. Punkt. Slut. Romanerna skiljer sig åt när det gäller karaktärstyper och intrig men de har samma tema: Sorg och skuld och den långa vägen till försoning med sig själv och sitt eget öde.

Jag återkommer med hisspresentationerna. Kanske redan före sommaren.

Detta inlägg publicerades i mitt skrivande. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Första steget till min hisspresentation

 1. Skriviver skriver:

  Härligt! Bra jobbat! Det är så där man ska göra: bara bestämma sig. En sak i taget 🙂

  Gilla

 2. forlag2015 skriver:

  Vad bra att kunna beskriva så kortfattat vilken typ av bok det är! Själv skulle jag trassla in mig i långa invecklade beskrivningar….

  Gilla

 3. Anna/notonmusic skriver:

  Äsch, nu blev det fel igen! Det var bara jag! Anna/notonmusic…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s