De utstötta av Griffiths

de utstötta

 

 

 

 

 

Elly Griffiths: De utstötta. Angela Kovács läser. 10 timmar 37 minuter.

Huvudpersonen Ruth Galloway är arkeolog. Vid en utgrävning hittar hon skelettet av mor Krok, en kvinna som hängdes 1867 för att ha mördat flera barn.

Men barn dör även nu. I en familj hittas en pojke död och han är barn nummer tre i samma familj som har avlidit plötsligt och utan synliga tecken på våld eller sjukdom. Kommissarie Harry Nelson misstänker att det är någon i familjens närhet som ligger bakom.

Jag lyssnade när jag var gaggig i influensa och har redan glömt hur kriminalgåtan blev löst. Det jag minns är de härliga engelska miljöerna. Ruths och Nelsons privatliv gjorde mig också nyfiken. De är inte tillsammans med de har en dotter ihop. Jaha, och hur har de tänkt sig framtiden?

Det här är del 6 i en serie om arkeologen och jag ångrar lite att jag inte började med att lyssna på del 1. Visserligen hänger jag med bra, Elly Griffiths lägger in snygga tillbakablickar, men nu känns det som att jag vet lite för mycket för att vilja börja från början. Angela Kovács läser väldigt bra. Kommer en nr 7 laddar jag ner den på direkten.

Detta inlägg publicerades i bra läsning och märktes , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till De utstötta av Griffiths

 1. Pia Widlund skriver:

  Har lite problem med ljudböcker. Somnar… Men boken verkar vara bra och finns säkert i pappersform!

  Gilla

  • Eva Karlsson skriver:

   Håller med. En rörig ljudbok med många karaktärer kan vara rena sömnpillret. Men vissa böcker går bra när man promenerar och diskar etc. Tror Griffiths finns i pocket.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s