Två bra budskap

tintin

I går var jag likt Tintin ute på äventyr. När jag kom hem bytte jag förnamn på min huvudperson. I dag måste jag också iväg. Jag hade hellre suttit här vid datorn och druckit kaffe och te om vartannat och mumsat nyttiga sötsaker och umgåtts med mina låtsasvänner.

Yogi tea har budskap på sina tepåsar, jag har skrivit om det förr, och oftast är de obegripliga eller klyschiga. Nu har jag fått två bra på raken: Let things come to you och You are unlimited. De riktar sig till mig och till dig som läser det här. Bra, eller hur?

P.S. I morgon i fredagsintervjun kommer en författare och lektör som svarar på ”hur skriver man bra?”. Och sedan är det bara att göra som hon säger 🙂

Detta inlägg publicerades i okategoriserat. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Två bra budskap

 1. Anna/notonmusic skriver:

  Hahaha, låter för enkelt för att vara sant 🙂 Men alltid roligt att höra andras tankar om skrivande, alltid lär man sig nåt. Ska bli spännande!

  Gilla

 2. Pia Widlund skriver:

  Du, jag återkommer!!!! Tintin och Milou är för övrigt skitbra. Jag har en samlings-DVD med hans tecknade äventyr. Tro det eller ej!

  Gilla

 3. Eva-Lisa skriver:

  Det var bra budskap! 🙂
  Blir spännande att läsa morgondagens inlägg 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s