Härlig sommarplanering

blomma1

Jag ska ju, som jag skrev häromveckan, ta paus från bloggen under juni, juli och augusti. Men fri från bokrelaterade grejer blir sommaren inte.

Jag kommer att fortsätta med manuspillandet. Och läsa många bra böcker ska jag också göra. Dessutom ska jag …

 • gå en veckas skrivarkurs, då ska jag jobba med manus 2.
 • överlämna manus 1 till en testläsare – hon ska i första hand svara på om handlingen funkar.
 • vara med på Författarkliniken 29-30 augusti 2015, någonstans i Stockholm.  Bland annat kommer Sara Lövestam och Björn Ranelid.  

Är det någon mer som ska gå? Hur ser era sommarplaner ut? Jag ser fram emot mina.

Detta inlägg publicerades i mitt skrivande. Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Härlig sommarplanering

 1. Eva-Lisa skriver:

  Jag kommer tyvärr inte att åka dit, som vanligt är avståndet lite för långt 🙂
  Mina sommarplaner har jag inte dragit upp än, men om det blir fint väder ska jag vistas ute i så stor utsträckning som möjligt 🙂

  Gilla

 2. Pia Widlund skriver:

  4 veckors semester efter midsommar, premiär på Grabbarna i 57:an, redigera boken klart och ett annat projekt, slappa, slappa, slappa….

  Gilla

 3. Manuskt skriver:

  Jag ska gå! Blir kul att ses igen 🙂 Ha en skön bloggpaus.

  Gilla

 4. Anna/notonmusic skriver:

  Vad mycket spännande du har framför dig! Kommer att sakna dina texter men den som väntar på nåt gott…

  Gilla

 5. Susanne Olars skriver:

  Redigera, skriva, läsa i solstolen, skutta runt i naturen och fira silverbröllopsdag i Prag är det jag har planerat för. Ser fram emot alltihop. Fast Författarklinik, det låter ju också väldans skojigt förstås 😀

  Gilla

  • Eva Karlsson skriver:

   Låter som en toppensommar! En debutant som heter PeKå Englund har en författarsida på facebook och han lottar ut en biljett till Författarkliniken – med tanke på att du brukar vinna böcker kanske du har tur att vinna igen …

   Gilla

 6. Bara hittepå skriver:

  Den här sommaren tänker jag sitta på mitt rum med persiennerna neddragna och vänta på att du kommer tillbaks. 😉

  Vilket trevligt sommarschema du fått ihop. För egen del har jag inte så mycket inplanerat, men jag hoppas på några soliga läsdagar på balkongen och några riktigt regniga skrivdagar uppkrupen i favoritfåtöljen.

  Gilla

  • Eva Karlsson skriver:

   Ha ha, då knackar jag på fönsterrutan när du kan dra upp persiennerna igen.
   Låter bra att du är flexibel och drar nytta av vädret hur det än blir. Önskar dig både regn o sol alltså.

   Gilla

 7. Skriviver skriver:

  Har inte gjort upp så jättemycket sommarplaner än, men har funderat väldigt mycket på Författarkliniken. Kostnaden och det faktum att augusti är en väldigt full månad för oss gör att jag tvekar ganska mycket. Antagligen kommer jag att fortsätta tveka tills det är för sent, så kan jag inte gå även om jag vill, det brukar vara min vanliga taktik. Men i början på augusti jag ska på ConFuse i Linköping. Det är en sorts bokmässa för fantasy och science fiction med föredrag och workshops och en riktig upplevelse för sådana som jag (alltså, fantasynördar). Jag gissar att det blir sommarens största skrivrelaterade upplevelse, förutom förstås att jag ska försöka skriva så mycket som möjligt.

  Jag kommer sakna dig när du tar paus! Så typisk att jag tog en helt oplanerad paus nästan hela maj, och du försvinner från nätet nu. Det blir ett hål här efter dig, men jag hoppas att du kommer få en jättehärlig sommar!

  Kram!

  Gilla

  • Eva Karlsson skriver:

   Tack, det var väldigt många snälla ord.
   Jag velade länge om Författarkliniken, numera tycker jag inte om att boka något så långt i förväg, men nu är det gjort. Det var både trevligt och lärorikt förra gången. Blir det så att du kommer hoppas jag att vi ses på något sätt och hinner hälsa.
   Andra gången jag läser om ConFuse, det låter så himla trevligt när ni fantasynördar träffas, ni är ungefär som rökare på en fest. De där som går samman ute och har så kul. Och vi andra står där och har inget gemensamt 🙂
   Lycka till med skrivandet i sommar. Jag tittar in på din blogg då och då. Kram!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s