Plan A (och gissa bladet!)

salladsblad

Jag skrev fel rubrik i går. Min nya plan A är ju att söka till höstkursen jag pratade om. Vad plan B är har jag ingen aning om. Huruvida det blir något med manus 1 vet bara förlagen, och det struntar jag i för tillfället, men nu j*v*ar ska jag lägga ner min själ i manus 2 och i synopsiset. Tack snälla för värdefulla tips i kommentarerna, nu vet jag hur jag skriva det, nu är det bara att göra det.

I morse hade jag kontakt med skolan och vet nu att jag har rätt mycket tid på mig att färdigställa manuset. Det borde gå! Sedan måste jag förstås vara en av dem som kommer in på kursen också men det får bli en senare fråga.

Med hjälp av dessa blad (se bilden) och annat nyttigt skrev jag som en gud i vintras och nu är det bara att stoppa i sig fler. Vet ni vad salladssorten heter? Den är i alla fall jättebra för oss som skriver 🙂

Tips: Varför skriver du? Katarina bloggar i dag om hur hon ser på sitt skrivande.

Detta inlägg publicerades i mitt skrivande. Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Plan A (och gissa bladet!)

 1. Ethel skriver:

  Är det Romansallad? Som i nyttigt för oss som skriver romaner :-)! Jag läste Katarinas inlägg. Kul att hitta en ny skrivbloggare.

  Gillad av 1 person

 2. Förstår med ens varför jag älskar Caesarsallad 😉
  Låter roligt med manuskursen. Hoppas du kommer in.

  Gillad av 1 person

 3. Pia Widlund skriver:

  Å jag som trodde det var isbergssallad…

  Gillad av 1 person

 4. Carola skriver:

  Härligt att du hittat lite j*ar-anamma! Håller tummarna stenhårt för att du får en plats på kursen! 🙂

  Gillad av 1 person

 5. Katarina skriver:

  Vi är tydligen ganska många som anmält oss till kurser i höst. Jag är en av dem med. Har inte fått besked än utan går och vaktar inboxen förgäves… VILL så gärna gå kurs! 🙂 Håller tummarna för att du kommer in. Är det en ”fysisk” kurs eller på distans?

  Gillad av 1 person

  • Eva Karlsson skriver:

   Hoppas du snart får ett positivt svar i inboxen. Håller tummarna! Det kan bli kul om vi är fler som går olika kurser, och kunna läsa om varandras.
   Kursen är en termin och man träffas fem gånger och jobbar med sina egna manus. Den är dyr men en lektörsläsning ingår på slutet.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s