Snart klar

Efter avslutningen i tisdags – med efterföljande middag på puben intill – kände jag mig låg. Ändå gillar jag gruppen så mycket och dagen var rolig som vanligt, med många intressanta diskussioner. Dessutom fick jag bra förslag på förbättringar. Det var inga svåra saker och jag vet hur jag ska göra. Det är bara det att jag hyser ett stort motstånd till att göra klart och skicka iväg.

Sedan fick jag feber och tänkte att jag inte alls mäktade med den här branschen. Att jag på grund av rädsla för att både misslyckas och att lyckas hade framkallat den. Men sedan kom min man på, som också fått feber, att just den biten berodde på TBE-sprutorna vi tog häromdagen. Feber lär inte vara en helt ovanlig biverkning.

I dag, två dagar efteråt, känner jag mig fortfarande halvt utslagen. Men nu börjar jag bli sugen på att korrläsa i alla fall.

Härmed lovar jag mig själv att skriva ett blogginlägg nästa vecka där jag meddelar att jag är klar och har skickat in till x antal förlag (nu blev jag nervös igen). Men innan dess blir det en intervju med författaren Ethel Hedström här på lördag. Hon debuterar med sin roman Det började med barnet.

Nu skärper vi oss, okej?

Detta inlägg publicerades i mitt skrivande. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Snart klar

  1. Du grejar detta!!! 😊

    Gillad av 1 person

  2. Känner igen mig. Manuspaus på två veckor nu. Tar ett par dagar till. Men tänker att det väl ska fås ihop. Någon gång så. I sommar. I början av hösten. Och du är ju snart där. 🙂

    Gillad av 1 person

    • Eva skriver:

      Manuspaus kan vara så bra för både manuset och för en själv. Jag tänker att jag ska göra klart för att skicka i väg och sedan en lång paus från skrivandet.

      Gillad av 1 person

  3. Ethel skriver:

    Du vet att jag känner igen mig ☺.
    Bra att offentliggöra sådana löften … tror jag …
    Ibland måste man kasta sig ut, annars blir livet bara jämngrått. Tänk att aldrig ta risker, hur tråkigt blir inte livet då. Fast iofs tryggt ☺.

    Gillad av 1 person

    • Eva skriver:

      Skönt att jag inte är ensam 🙂
      Det skulle bli otroligt tråkigt utan de här kasten ut i det blå men det kostar på, men så ska det väl kännas.

      Gilla

  4. Katarina Persson skriver:

    Känner igen mig! Tappade geisten lite efter att ha haft manuset på testläsning. Förmodligen räcker det med att vila lite så får du energin åter. 🙂
    Ser fram emot det inlägget :))

    Gillad av 1 person

    • Eva skriver:

      Visste inte att du hade ett nytt manus på gång. Vad produktiv du är.
      Jag korrekturläser nu – har kommit två tredjedelar – och sedan hoppas jag att jag är mogen för att göra några ändringar i slutet 🙂

      Gillad av 1 person

  5. Pia Widlund skriver:

    Kul att du bloggar igen, har saknat det!

    Gillad av 1 person

  6. Vad spännande att du snart ska skicka in! Och haha, det var i a f inte förlagsfeber, den här gången;)

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar