Blogga i ett år

fisk

Min ambition med bloggen är att hitta mig själv som författare och visa att jag menar allvar med mitt skrivande.

I ett år tänker jag blogga. Inte varje dag. Men tre gånger i veckan. Gärna fler men helst inte färre.

Jag kommer att skriva om böcker som jag inspireras av men det blir inga recensioner i egentlig mening, andra bloggare är bättre på det.

Mest blir det om mitt eget skrivande. Korta och långa inlägg. Om det jag lärt mig hittills och det nya som jag inte känner till ännu och som kommer att göra mig till en bra författare. (Ja, jag skriver författare redan nu, det är mitt mål och jag är det i mitt hjärta.) ”Det nya” kan vara att anlita en författarcoach, gå en kurs, söka efter fakta på ett sätt jag egentligen inte vågar, läsa en viss bok. Genom att jag har bloggen och vill skriva genomtänkta saker i den kommer jag att hålla korpgluggarna öppna för allt nytt.

Det känns spännande, vad väntar mig?

 

 

Detta inlägg publicerades i mitt skrivande och märktes , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Blogga i ett år

  1. Anna Hansson skriver:

    Vad spännande! Och kul att titta tillbaka sen och se vad du lärt dig och vad som hänt under året! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s