Kladdkaka och en bra bok i soffan

Den sjunde december var jag på bokrelease för Jeanette Bergenstavs Syndoffer och den åttonde hade vi manusmöte med gruppen. Det var två roliga och inspirerande dagar och efteråt var min plan att 1) fortsätta skriva för att hinna med 40 sidor till gruppens sista träff i mitten av januari och 2) blogga om allt kul som hänt (på releasen var det bland annat en deckarquiz som jag vann 🙂 ).

I stället tappade jag orken och formuleringsförmågan. Det blev i stort sett bara ett julbrev skrivet.

Nu koncentrerar jag mig på julen i stället. Morgondagens projekt är att laga en glutenfri kladdkaka på vit choklad och saffran. Vit choklad är inte min grej men det står att kakan ska vara gudomlig. Jag tror att man ska bli snäll av den också.

Om jag tar en stor bit och läser en bra bok samtidigt så kanske jag till och med att kan skriva gudomligt? Värt att testa i alla fall.

Med hopp om trevlig julläsning lite då och då, och ett gott slut önskas!  

Detta inlägg publicerades i okategoriserat. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Kladdkaka och en bra bok i soffan

  1. Marie H Lundh skriver:

    Grattis till quizvinsten! Stort 👏 Här bakades det glutenfri saffranskaka för en vecka sedan (nu är den slut) och den gav bra med energi. Hoppas din gudomliga kaka hade samma effekt 😄✊

    Gillad av 1 person

  2. Låter ju jättegott med kakan. Såg själv något sådant recept häromdagen och blev sugen.

    Inte konstigt om luften går ur ibland. Den kommer säkert tillbaka när du laddat med godis och mysig läsning.😊

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s